Sada 2 hořčicově žlutých židlí Zuiver Brent Zuiver

Sada 2 hořčicově žlutých židlí Zuiver Brent

Dostupnost: 
10745 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home

Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync

Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up

Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart

Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Sada 2 hořčicově žlutých židlí Zuiver Brent s jakostní značkou Zuiver - tento artikl se na vás těší téměř zdarma za 9669 Kč. Ceny jsou tento týden stlačené na minimum. Přejeme vám spokojenost z výhodného nákupu.

Krásného nábytku není nikdy dost, a proto tuhle úžasně stylovou židli koupíte v cenově zvýhodněné sadě. Pyšní se stabilní konstrukcí, pohodlným provedením a oku lahodící formou. O značce: Zuiver je oblíbená holandská značka, která dokazuje, že spojit dokonalý design s cenovou dostupností není nemožné. Tým designérů pracuje v kancelářích, které jsou vybaveny jejich vlastními kreacemi a které zároveň fungují jako značkový showroom. Tak moc tu mají vlastní nábytek rádi, tak moc mu tu důvěřují. - Rozměry: 79.5 x 56.5 cm (výška x šířka) - Hmotnost: 6.85 kg - Materiál: konstrukce z překližky, polstrování z pěny, nohy z oceli - Výška sedu: 48,5 cm - Zásilka obsahuje: 1 balík - Sada obsahuje : 2 židle - Hloubka sedu: 45 cm - Maximální nosnost: 100 kg - Montáž: produkt vyžaduje montáž - Péče: otírejte navlhčeným hadříkem

Další informace k produktu: Sada 2 hořčicově žlutých židlí Zuiver Brent
  • Název: Sada 2 hořčicově žlutých židlí Zuiver Brent
  • Značka: Zuiver
  • Cena: 9669 Kč
  • Výrobce: Zuiver
  • Doba doručení: 4 dní

Podobné produkty

Sada 2 hořčicově žlutých židlí Zuiver Brent

Další produkty od výrobce

Zuiver

Sada 2 hořčicově žlutých židlí Zuiver Brent se známou značkou Zuiver - tento produkt obchodujeme v úžasné akci za 9669 Kč. Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Ať vám ušetřené korunky udělají hodně radosti.

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby